Posture Pump İndirim Kuponu

posturepump.com

%23 indirim kodu

İndirim Kuponu:
Kadar geçerli: 1 Kasım 2023
Posture Pump kupon kodu ile PosturePump.com sitesinden %23 indirimli gerçekleşecek.

%25 indirim kodu

Kupon Kodu:
Tüm ürünlerde geçerli Posture Pump indirim kuponu ile anında %25 indirim fırsatını kaçırmayın.

%15 Posture Pump Kupon Kodu

İndirim Kodu:
Posture Pump indirim kuponu ile Posture Pump’dan yapacağınız alışverişlerinizde anında %15 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

%15'e varan indirim

Kampanyayı ile PosturePump.com sitesinden %15'e varan indirimli gerçekleşecek. İndirim Posture Pump® Neck Pump® Single neck air cell (Model 1100-S) için geçerlidir.

%25'e varan indirim

Promosyon Kodu:
Posture Pump® Dual Disc Hydrator® (Model 1400-D) geçerli Posture Pump indirim kampanyası ile %25'e varan indirim fırsatını kaçırmayın.

$76'e varan İndirim Kampanyası

İndirim Kuponu:
Posture Pump® Deluxe Full Spine (Model 4100-S) geçerli Posture Pump indirim kampanyası ile $76'e varan indirim fırsatını kaçırmayın.

$61'e varan İndirimli Posture Pump® Penta Vec® (Model 2500)

İndirim şifresi:
Kampanyadan kullanarak PosturePump.com'dan yapacağınız Posture Pump® Penta Vec® (Model 2500) alışverişlerinizde $61'ye varan indirim kazanabilirsiniz.

%30'e varan İndirimli Neck Pain Products

Posture Pump ürünlere internete özel ekstra indirimler ulaşabilirsiniz. Bu kampanyaya özel kullanarak yapacağınız alışverişlere anında %30'e varan az ödeyin. İndirim Neck Pain Products için geçerlidir.

Posture Pump® Back Pump® Elliptical Back Rocker™ (Model 2000) %15'e varan indirimleri kaçırmayın

İndirim çeki:
Posture Pump® Back Pump® Elliptical Back Rocker™ (Model 2000) geçerli Posture Pump indirim kampanyası ile %15'e varan indirim fırsatını kaçırmayın.

Posture Pro, Inc., 1994 yılında Posture Pump® Neck & Back Disc Hydrators®’ın piyasaya sürülmesiyle kuruldu.

Posture Pump® boynunuzdaki ve sırtınızdaki diskleri nazikçe açar, şekillendirir ve nemlendirir. Boyun ve sırt doğal kavisli şeklini kaybettiğinde, omurlar arasındaki yumuşak diskler sıkışır ve zengin yağlama sıvısı disklere nüfuz edemez ve hidratlayamaz. Bu, sert ve kuru eklemler şeklinde erken yaşlanmaya neden olur. Posture Pump®, boynu ve sırtını kaldırarak, esneterek, gevşeterek, nemlendirerek ve “hayati” doğal kavisli şekline getirerek buna karşı koyar.

1994 yılından bu yana 4 milyonun üzerinde birim satıldı. Ek olarak, Posture Pump® dünya çapında sayısız Sağlık Uzmanının ofislerinde kullanılmaktadır ve tavsiye edilmektedir. Posture Pump®’ın misyonu, boyun ve / veya sırt ağrısı çekenlere kendi evlerinin rahatlığında hızlı, rahat ve düzeltici bir rahatlama sağlamaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 Kod Kopyalamak için Tıklayın!