PrivateVPN İndirim Kuponu

privatevpn.com

%85 indirim kodları

İndirim Kuponu:
Kadar geçerli: 31 Ekim 2024
36 Months geçerli PrivateVPN indirim kuponu ile anında %85 indirim fırsatını kaçırmayın.

%85'e varan indirimler

Kadar geçerli: 31 Aralık 2024
Kampanyadan kullanarak PrivateVPN.com'dan yapacağınız Kodi VPN alışverişlerinizde %85'ye varan indirim kazanabilirsiniz.

PrivateVPN nedir ve neden buna ihtiyacınız var? İnternet güvenliği işletmeniz için son derece önemlidir. VPN bağlantısı internette anonimlik ve sunucuyla güvenli bağlantı sağlar. Çevrimiçi VPN hizmeti, IP’niz nedeniyle engellenmiş olsalar bile herhangi bir web sitesine kolay erişim sağlar. VPN hizmetinin birçok avantajı vardır:
1) güvenli bağlantı;
2) herhangi bir web sitesini açma yeteneği;
3) iletilen verilerin güvenilir şekilde şifrelenmesi;
4) anonimlik.

PrivateVPN sunucuları dünyanın her yerinde bulunmaktadır ve PrivateVPN, hizmetin günün 24 saati kesintisiz çalışmasını garanti edebilir. Sistem OpenVPN UDP/TCP, IPSec, PPTP, L2TP, Wireguard ve IKEv2’yi destekler. Lütfen PrivateVPN’in hiçbir zaman herhangi bir kaydı saklamadığını unutmayın; bu, hiç kimsenin çevrimiçi etkinliğinizi izleyemeyeceği veya önemli mesajlarınıza müdahale edemeyeceği anlamına gelir.

PrivateVPN’in bir dizi önemli avantajı vardır:
1) Güvenlik. Halka açık bir Wi-Fi erişim noktasına bağlandığınızda çevrimiçi dolandırıcılık ve ortadaki adam saldırıları konusunda endişelenmenize gerek yok. İletişim kanalı korunur ve veriler güvenilir bir şekilde şifrelenir.
2) Anonimlik. Geleneksel bağlantıyla karşılaştırıldığında kullanıcının konumunu takip etmek imkansızdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 Kod Kopyalamak için Tıklayın!