LogMeOnce İndirim Kuponu

logmeonce.com

%10 LogMeOnce İndirim Kodu için Ultimate Edition Password Manager

İndirim Kuponu:
Kadar geçerli: 31 Aralık 2024
LogMeOnce indirim kodu ile LogMeOnce.com sitesinden %10 indirimli gerçekleşecektir. İndirim kodu Ultimate Edition Password Manager için geçerlidir.

%10 Indirim Kuponu LogMeOnce.com'da

Kupon Kodu:
Kadar geçerli: 31 Aralık 2024
LogMeOnce ürünlere internete özel ekstra indirimler ulaşabilirsiniz. Bu kampanyaya özel kupon kodu kullanarak yapacağınız alışverişlere anında %10 az ödeyin. İndirim kuponu Family Edition Password Manager için geçerlidir.

1986’dan beri, LogMeOnce’ın deneyimli yönetim ekibi Güvenlik, Ağ Yönetimi, CRM ve Güvenlik Yönetimi alanlarında birden fazla başarılı şirket kurmayı başardı. LogMeOnce, parola güvenliğini gerçek dünya pratikliğiyle birleştirerek eğlenceli bir kullanıcı deneyimi ve mükemmel erişim yönetimi verimliliği yaratıyor.

LogMeOnce, tüketicilerin güçlü parolalar seçmesine ve dolayısıyla çevrimiçi faaliyetlerini güçlendirmesine yardımcı olmak için ücretsiz, devrim niteliğinde bir bilgisayar güvenlik çözümü sunuyor.

LogMeOnce’ın ücretsiz güvenlik çözümü, önemli bir maliyetle satın alınan devlet kurumları ve büyük işletmeler tarafından kullanılan çözüme benzer. Ek bir güvenlik düzeyi tercih eden kullanıcılar, istedikleri gibi hesap özelliklerini yükseltme seçeneğine sahip olacaklar.

LogMeOnce’ın misyonu, tüm hesaplarınıza ve uygulamalarınıza kolay ve güvenli erişimi kolaylaştıran eğlenceli ve kullanıcı dostu bir panoyla güvenli Tek Oturum Açma (SSO) ve olgun Kimlik Yönetimi (IdM) sağlamaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 Kod Kopyalamak için Tıklayın!